jaloezieën_van_dib_beeld_1980x1005px620220310133701.webp

Jaloezieën van dib met app of afstandsbediening

Lees je de laatste tijd veel over het gemak van elektrische raambekleding? Dan is het goed om te weten dat de mooie dib-systemen nu ook draadloos bediend kunnen worden. Volledig plug & play. Dus nooit meer handmatig elke ochtend of avond de jaloezieën in het hele huis op de juiste stand te draaien!

De nieuwste hot-gadget trend: elektrisch je raambekleding bedienen.

Go smart met korting bij Decokay

DECOKAY GO SMART

Het luxe merk dib komt met draadloze raambediening op afstand. Goed nieuws, want dib houten jaloezieën bedienen met een draadloos systeem zonder bekabeling is het summum van gebruiksgemak. De accu is namelijk weggewerkt in de bak!

Gemakkelijk en draadloos op afstand je raambekleding bedienen kan met een app (Brel) of met afstandsbediening (15 kanalen). Je kunt de lamellen van de jaloezieën op afstand kantelen (openen en sluiten) naar behoefte. Geheel draadloos zonder bekabeling dus. Opladen gaat eenvoudig via een magneetplug. 

Het systeem werkt via een hub - en is dus met wifi of 4g vanuit de hele wereld te bedienen. Wel zo fijn als je op vakantie bent. Maar vooraf een schema instellen kan natuurlijk ook, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Meerdere scenario’s instellen voor delen in huis is sowieso geen enkel probleem (van vakantie- tot ochtend- en avond stand). Je kunt alle producten tegelijk bedienen (tot wel vijftien op één afstandsbediening!). 

Bijkomend voordeel (iets waar men minder vaak over nadenkt) is dat wanneer alle lamellen van de jaloezieën in huis aan één kant op precies dezelfde stand geopend zijn, dat meteen een fraai aangezicht creëert. Handmatig ‘zoeken naar de juiste stand’ behoort tot het verleden. Met elektrische raambediening kan dit in een handomdraai.

De elektrische dib jaloezieën zijn zowel leverbaar in ladderkoord als ladderband. Ze zijn leverbaar in een minimale breedte van 66 cm., en een maximale breedte van 360 cm voor hout en 295 cm voor Bamboe. (Houd maximaal 6m2 aan als oppervlak!)
 

Deel dit artikel

De nieuwste hot-gadget trend: elektrisch je raambekleding bedienen.

Go smart met korting bij Decokay

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
10:00
gesloten

17:00
17:00
17:00
17:00
16:00

Jouw Decokay