luxaflex_powerview_automation20220825164002.webp

Creëer je eigen Smart Home met PowerView® Automation

‘Hé Siri, open de Luxaflex®’. In een Smart Home is dat de normaalste zaak van wereld. Gordijnen, jaloezieën, plissés of Duette® Shades open of dicht doen zonder uit je luie stoel komen? Met een app of afstandsbediening van PowerView® Automation is dat werkelijkheid.

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

Bekijk ons brede assortiment!

MAAK EEN AFSPRAAK

Van Luxaflex® kennen we allemaal de kwalitatief hoogwaardige raambekleding: Duette® Shades, Silhouette® Shades, vouwgordijnen, Twist® rolgordijnen, rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en verticale jaloezieën. En nu heeft Luxaflex® als aanvulling op deze unieke collecties een slim, innovatief en draadloos systeem ontwikkeld: PowerView® Automation. Vanaf nu wordt de mooiste raamdecoratie ook de slimste! 

Het PowerView® systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie in je huis, met afstandsbediening of via een app. Van één enkel raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens. 

En je hoeft helemaal geen gadgetfreak te zijn om aan de slag te gaan met deze slimme, elektrische raambekleding. Door het eenmalig instellen van zogenoemde scènes maak je het jezelf nog gemakkelijker. Programmeer onder de naam ‘bedtijd’ hoe laat je rolgordijn in de slaapkamer dicht moet… en weer open! Dan heb je er geen omkijken meer naar. Voor de bediening kunnen je kiezen uit een afstandsbediening (wel of niet aan de wand bevestigd) of met een app op je smartphone.

Deel dit artikel

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

Bekijk ons brede assortiment!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
10:00
gesloten

17:00
17:00
17:00
17:00
16:00

Jouw Decokay