a_house_of_happiness_dierenprint_gordijn20200221130849.webp

Huisdierproofhuis, voor het raam

Al een tijdje trendy en nog steeds even hip zijn dierenprints in je interieur. Wanneer je ze toepast op accessoires geef je een speelse boost aan je woning zonder al te drastische ingrepen te hoeven doen. 

Een glanzende luipaard of harige tijger in huis? Ja hoor, dat kan met kussens in je fauteuils of vensterbank. En dat hoeft heus niet in de geijkte kleuren: deze prints zijn er tegenwoordig in vrijwel alle tinten dus leef je uit.

Idem voor vloerkleden en gordijnen met dieren of dierenprints. Mooie vitrages met prints zijn top, maar of ze praktisch zijn... Misschien hangt jouw kat wel graag in de gordijnen. Dan is een jaloezie, vouwgordijn of dupligordijn toch echt een betere oplossing. 

Ook voor jouw huisdieren zijn kekke accessoires te vinden. Van elegante drinkfonteinen voor de kat tot industrieel ogende ‘dinnersets’ voor honden. En wauw, je zou bijna zelf een luierend huisdier willen zijn bij het zien van een kattenmand in de vorm van een hippe tas in mosgroen of cognac, of een te coole tipi tent met geometrisch printje. Mooi te mixen in een strakke of sobere woonstijl.

Nog een praktische noot voor hondeneigenaren: vergeet niet een goede droogloopmat aan te schaffen! Dat is een onmisbaar item in huis; zowel bij de voordeur als bij de achterdeur.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:00
09:00
09:00
09:00
10:00
gesloten

17:00
17:00
17:00
17:00
16:00

Jouw Decokay